Okay, her kommer en opskrift på en rå kage(ja, den skal ikke bages, men blot på køl!) og den smager MEGA godt. Intet mel, ingen æg eller noget andet der tager lang tid! Try it, den er nem og hurtig at lave:
Crunchy bund:
- 1 dl raw kakaopulver(eller 3/4 dl RIGTIG stærk kakaopulver)
- 2 dl cashewnødder(eller mandler, hasselnødder mm.)
- 1 ½ spsk kokosolie(eller samme mængde agavesirup)
- 1 knivspids salt
Fyld:
- 2 dl raw kakaopulver(eller 1,5 dl RIGTIG stærk kakaopulver)
- 600 g tørrede dadler(sten fjernes)
- 3 spsk kokosolie med top(eller samme mængde agavesirup)
- 2 tsk vanilje(må gerne være vaniljesukker)
- ca. ½ dl agavesirup
- ½ tsk salt
- evt. friske bær til pynt
Sådan gør du:
Mal nødderne(cashewnødderne) til mel(Jeg foretrækker at der stadig er lidt bid). Rør kakaopulver, kokosolie og salt sammen med nødde-melet indtil en fast masse opnås(evt. i foodprocessor). Fordel massen i en tærte eller springform i et tyndt lag(på bagepapir). BUND FÆRDIG(sættes på køl). Blend nu kakao, dadler, kokosolie, vanilje og salt så en ensartet masse opnås. Fordel fyldet ovenpå den kolde bund, og sæt i køleskab 2-3 timer(eller fryser ½-1 time)
KAGE FÆRDIG! :-D
Tilhørende vaniljecreme:
- 2 dl cashewnødder(skal helst være cashew)
- 1 dl vand
- 3 spsk agavesirup
- 2 tsk vanilje(sukker)
Blend alt(PÅ NÆR VANDET). Tilsæt langsomt vandet, indtil den ønskede creme-konsistens opnås. Sæt på køl og server med kagen.
God "bagning".
- Amalie
Ingen kommentarer:
Send en kommentar